Videoer

På denne side finder du videoer med inspiration til, hvordan du kan begynde at flytte dig mentalt og finde vejen til at få indfriet dine mål og drømme.
Videoerne er lavet for at få dig til at se ting i et andet og bredere perspektiv. Det er ikke sikkert, at du i videoerne finder en masse nye ting, som du ikke vidste i forvejen. Det er også helt ok ! Jeg håber bare, at du begynder at tænke mere bevidst over dit liv, og den måde, du lever på i dag, og begynder at ændre din vanemæssige måde at gøre tingene på. Repetition er altafgørende for ny indlæring. Derfor vil jeg anbefale at du ser videoerne mange gange. På den måde vil du gradvist begynde at acceptere nye koncepter, som vil være med til at ændre dine vanemæssige tanke- og handlemønstre.


Videoerne vil blive frigivet drypvis efterhånden som de bliver fremstillet. Jeg værdsætter, hvis du vil abonnere på vores YouTube-kanal og samtidig give videoerne en "Thumbs up" hvis du kan lide dem. Skriv også gerne en kommentar på videoerne. Det får du mulighed for, hvis du vælger at se videoen via YouTube. Klik evt. HER


Del også gerne videoerne med dem du kender på fx Facebook !!

Video 1.

Video 2.

Video 3.

Video 4.

Video 5.

Video 6.

Video 7.

Video 8.

Video 9.

Video 10.

Partnerlinks