Om os


For at du bedre kan få en idé om, hvem og hvad der ligger bag
Funch & Stisen coaching, fortæller jeg her kort, hvem jeg er og
hvad min
kernemission er. 


Jeg brænder for at hjælpe andre med dels at få det bedre
overordnet set, men også
at blive stærkere som menneske
og derved blive bedre klædt på til
fremtidige udfordringer.


Vi har indtil videre indrettet en del af vores hjem til både

coaching og NADA. Vi bor på landet i naturskønne omgivelser,
som i sig selv bidrager med fantastisk ro og velvære.

Dennis står for coaching/mentoring mens Charlotte udfører NADA. Mere information om NADA findes via forsiden.


Jeg, Dennis, blev for mange år siden uddannet som butiksassistent. Efter at jeg var færdiguddannet, følte jeg lyst til at prøve nogle andre ting. I flere år arbejdede jeg som sælger i forskellige sammenhænge og inden for flere forskellige salgsgrene og -koncepter. Det kunne jeg faktisk godt li´. Det at sælge handler jo i virkeligheden om, at hjælpe andre mennesker med at få løst et problem de har eller at få forenklet deres hverdag. Det er den samme følelse, der driver mig i den her forbindelse.

I 1999 flyttede jeg til Spanien med min daværende kone, og boede der i 10 år. Gennem tiden i Spanien har jeg oplevet både op- og nedture. Jeg har prøvet at stå uden tag over hovedet, uden penge, og haft følelsen af, at hele verden var imod mig. Jeg oplevede også en skilsmisse, hvor jeg bogstaveligt talt blev overladt til mig selv fra den ene dag til den anden, og i et land hvor jeg ingen venner havde eller iøvrigt talte sproget på daværende tidspunkt. Jeg har lært, hvordan man bevæger sig ud af sådanne situationer og får succes i livet. 


Jobmæssigt har jeg stort set været hele paletten rundt i min tid på udenlandsk grund. Det har givet mig en masse forskellige erfaringer.
Jeg har også haft en masse fantastiske oplevelser gennem de 10 år i Spanien. Det har givet mig en større rummelighed og forståelse for andre mennesker.
Personligt har jeg udviklet mig ekstremt meget over årene i udlandet, fordi jeg har været i så mange forskellige situationer, som jeg aldrig ville have oplevet i Danmark. Det er erfaringer, som jeg kan gøre brug af, når jeg skal hjælpe dig. 

Da jeg kom tilbage til Danmark igen i 2009, arbejdede jeg et års tid inden for plejesektoren, hvorefter jeg startede min egen IT-virksomhed, som senere blev til en fysisk butik.  Det var en en stor succes i flere år. Nu har jeg valgt, at jeg vil hjælpe mennesker på et dybere plan.


Jeg har igennem mange år interesseret mig rigtig meget for psykologi. Hvorfor gør vi mennesker, som vi gør, og hvorfor gør vi ikke altid, hvad vi bør? Et stort interessefelt for mig er, hvordan vi mennesker handler og tænker, og hvorfor nogle mennesker altid når de ting, de sætter sig for, mens andre, groft sagt, bliver stående samme sted hele livet og træder vande.


Min coachingfilosofi går ud på at holde tingene så simple, som de i virkeligheden er. Jeg leder ikke efter kasser, som jeg forventer, at mine klienter passer ned i. Jeg tager udgangspunkt i mennesket, som det er, og hjælper til at bane vejen frem mod målet.


Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med dig.