BØGER SOM JEG ANBEFALER

Her på siden kan du finde bøger, som vil være en kæmpe hjælp, når du er på vej til at udvikle dig personligt.

Bøgerne vil give dig en masse nye ideer og få dig til at tænke på nye måder. Du vil også opdage, at en masse af de mønstre og handlinger som du finder logiske i dag, vil begynde at træde frem som direkte begrænsende.

Hvis du ikke er vant til at læse, så start med at afsætte 20-30 minutter dagligt. Dette alene vil betyde, at du når at læse en god mængde bøger om året. Personligt foretrækker jeg, at læse om morgenen. Det er her, min hjerne er frisk og klar til ny information. Gør det til en vane at tage notater undervejs i din læsning. Det er den bedste måde at huske på. Rigtig god læsning...

TÆNK & BLIV RIG

Denne bog er skrevet af Napoleon Hill - en af de første og største inden for personlig udvikling og selvhjælps-industrien.

Det er en ret fyldig bog, og der kan forekomme sektioner, hvor den til tider kan virke en anelse tør. Trods det, så er det vigtigt at fortsætte, for alt hvad der står skrevet i denne bog, er af yderste vigtighed.

Bogen er for dig, som gerne vil opnå finansiel frihed, lære om de vigtige ting der er nødvendige for at få succes eller bare leve et mere meningsfuldt liv generelt. Bogen indeholder principper som retter sig både til forretningsførelse og personlig udvikling.
I stedet for bare at skimme bogen igennem, så brug noget tid på den, så du forstår indholdet. Brug så de beskrevne principper i dit eget liv.


+100 millioner eksemplarer solgt på verdensplan.


Bogen er på dansk. (klik på bog eller lydbog for at købe)

RICH DAD POOR DAD

En fantastisk bog af Robert Kiyosaki. Den er mere målrettet økonomi end personlig udvikling. Når det så er sagt, er der ingen tvivl om at begge ting hænger uløseligt sammen. Ingen kan blive rig hvis de lever i fattigmandsmentalitet.


Bogen giver en super fin kontrast imellem den, der gør som de fleste andre, og den som virkelig har finansiel succes. Grundlæggende handler det om at tænke de rigtige tanker og gøre de rigtige ting. Det kan vi lære af Robert Kiyosaki, som har været alle tingene igennem selv. Den er umiddelbart ikke at finde på dansk. Dit engelskniveau bør derfor ligge over middel, hvis du skal have fuld udbytte af bogen


+30 millioner eksemplarer solgt på verdensplan.


Bogen er på engelsk. (klik på bog eller lydbog for at købe)

CHICKEN SOUP FOR THE SOUL (Den originale)

Denne bog udskiller sig fra andre bøger, fordi den består at mange små historier. Selve bogen indeholder 101 inspirerende og sandfærdige fortællinger + 20 bonus-historier.

Historierne er meget forskellige i denne bog, men de har alle det til fælles, at de beretter om, hvordan "almindelige" mennesker har opnået forskellige former for succes i livet. Det strækker sig lige fra, hvordan nogen har overkommet forskellige store forhindringer i deres liv, og til andre som har fået ekstrem succes og opnået økonomisk velstand. En rigtig spændende bog, som får tankerne til at snurre. Den første bog, i en større serie, blev skrevet af Jack Canfield og Mark Victor Hansen. Siden hen er der kommet mange bøger til, som omhandler mere specifikke emner. Denne bog er umiddelbart ikke tilgængelig på dansk, men er ret ukompliceret skrevet, så alene med basale engelskfærdigheder, vil indholdet kunne forstås.


+500 millioner eksemplarer solgt på verdensplan
(alle udgaver samlet set).


Bogen er på engelsk. (klik på bog eller lydbog for at købe)

THE POWER OF THE SUBCONCIOUS MIND

De fleste ved, at vi har en underbevidsthed, men det er kun få, der er klar over, hvor stor en magt underbevidstheden har over vores liv. Denne bog beskriver, hvordan vi kan få adgang til vores skjulte ressourcer, så vi kan opnå de mest utrolige ting vores liv. Du bliver igennem bogen også mere bevidst om, hvordan du kan ændre dine resultater ved først at ændre dine begrænsende overbevisninger. Den viden som bogen indeholder, er i min optik essentiel for at kunne skabe et indholdsrigt og succesfuldt liv i balance. Denne bog er umiddelbart ikke tilgængelig på dansk, men den er skrevet med begrænsede tekniske og svære ord, så med middel engelskfærdigheder, vil indholdet kunne forstås.


+15 millioner eksemplarer solgt på verdensplan.


Bogen er på engelsk. (klik på bog eller lydbog for at købe)

THE SECRET (Hemmeligheden)

The Secret blev en gigantisk succes, da både bogen og filmen udkom i 2006.
Det er den bog, jeg har hørt mest omtalt nogensinde. Bl.a. har Oprah Winfrey haft den med i adskellige talkshows igennem tiden.
Helt grundlæggende, så handler den om, hvordan vi interagerer med universet, og hvordan vi kan få flere af de ting, vi ønsker og færre af de ting, som vi ikke ønsker. Bogens kerne er Loven Om Tiltrækning (The Law Of Attraction). En af universets mægtige kræfter, som vi kan lære at bruge til vores fordel.
Denne bog var startskuddet for mig, for at bevæge mig ind i branchen med personlig udvikling og psykologi. Den giver virkelig stof til eftertanke.


Der er mange andre principper, som går hånd i hånd med

indholdet i denne bog. Derfor skal man se den som et

fundament, hvor der efterfølgende kan bygges flere ting på.
I 2020 udkom filmen The Secret (Dare to dream). En film der baserer

sig på filmen og bogen fra 2006. En virkelig god film. Begges findes online!


+35 millioner eksemplarer solgt på verdensplan.


Bogen og lydbogen er på dansk. (klik på bog eller lydbog for at købe)

BRYD VANEN (og nå dine mål)

Denne bog er et absolut "MUST HAVE" i din bogsamling.


Den giver indblik i hvordan vores vanemæssige tanke- og handlemønstre, forhindrer os i at få de ting vi ønsker og at leve det liv, som vi drømmer om.
Alle mennesker er "vanedyr". Desværre er det langt fra alle vores vaner, der er til gavn for os. En stor del af de vanemønstre vi dagligt lever vores liv ud fra, er hovedårsagen til, at vi forbliver hvor vi er, og ikke får udlevet vores indre passion.


Ved at bruge de systemer og ideer som bogen anviser, har alle mulighed for at bryde ud af komfortzonen og begynde rejsen mod det liv, som de drømmer om.


Selvom jeg igennem mange år har studeret den menneskelige psykologi og vores fastgroede vane- og handlemønstre, så har denne bog givet mig betydelig mere indsigt og tilføjet endnu en dimension til min forståelse af, hvordan vi som mennesker fungerer.
+47.000 eksemplarer solgt i Danmark.


Bogen og lydbogen er på dansk. (klik på bog eller lydbog for at købe)

UBEGRÆNSET KRAFT (Nøglen til personlig succes)

Denne bog bør på samme måde som de andre, være en fast del af din bogsamling .


Bogen Ubegrænset Kraft, hedder ikke sådan af rene tilfældigheder. Den er skrevet af Tony Robbins, som er en af de største inden for personlig udvikling. Bogen tager udgangspunkt i NLP (Neurolingvistisk programmering). Vel nok det mest effektive redskab for personlig succes og udvikling.

Dette er ikke en bog, du bare læser for at blive underholdt i nogle timer. Hvis du læser, forstår og gør de ting, som denne bog beskriver, kan du på rekordtid, forbedre dit liv på alle planer. Den giver dig helt specifikke værktøjer til bl.a. at fjerne fobier og frygt for ting, som du har i dit liv. Vi ved, at vi som mennesker primært er styret af frygt. Derfor er det også her, der skal sættes ind og ændres, for at vi kan få det liv, vi drømmer om.

Så snart du har læst et par sider i bogen, vil du føle, at du bliver magnetisk fastholdt. Simpelthen fordi den er så spændende. Den er for mange en virkelig øjenåbner.+20 millioner eksemplarer solgt på verdensplan.


Bogen er på dansk. (klik på bog for at købe)