DIG SOM KLIENT

For dig som klient er det første krav for at påbegynde enten et coaching- eller mentorforløb, at du er åben for forandring. Dit indre ønske om forandring i dit liv skal være betydeligt større, end ønsket om at forblive, hvor du er nu.

Det er meget vigtigt, at du også er ydmyg nok til at tage imod en anden persons hjælp og vejledning. Hvis du er fanget i det, jeg kalder for et "jeg-ved-bedre-selv-fængslet", er du med stor sandsynlighed ikke klar til at arbejde med hverken en coach eller mentor.


Det er en god idé, at du har sat dig et mål, inden du begynder et enten coaching- eller mentorforløb. Du bør som minimum have en idé om, hvad du ønsker, at et forløb skal give dig. Uden et mål er der intet at sigte efter!

Du bør være klar til at se hele dit liv og din livsopfattelse i et anderledes perspektiv, end du gør i dag. Hvis du har forskellige udfordringer i dit liv, er det ret tænkeligt, at den opfattelse du har af de ting, der sker i dig og omkring dig, ikke er til nytte for dig. Derfor vil en radikal forandring være nødvendig for, at du kan flytte dig mentalt og derved skabe bedre resultater for dig selv.


Forklaret med enkle ord, så får du samme resultater hver gang, hvis du gør de samme ting hver gang. Du er nødt til at være villig til at forandre dig, hvis du vil have dine resultater i livet til at forandre sig.
En anden vigtig ting er, at du skal være klar til at tage 100% ansvar for dit eget liv. Intet af det, der sker i dit liv, er andres skyld eller ansvar.


Det er også vigtigt, at du er indstillet på til at investere tid, energi og penge på dig selv og din udvikling. Det er almindeligt kendt, at mennesker er mere villige til at bruge tid og penge på fornøjelser og ligegyldige materielle ting, end på dem selv og deres egen udvikling og velbefindende. Det kan være grunden til, at mere end 80% af jordens befolkning ikke formår at skabe det liv, som de altid har drømt om.


ER JEG KLAR?

Det er slet ikke sikkert, at du overhovedet selv ved, om du er klar til coaching eller mentoring.
Jeg vil gerne bruge 30 minutter af min tid sammen med dig uden beregning, så du får en fornemmelse af hvordan jeg arbejder, og om vores kemi matcher hinandens. Start med at udfylde afklaringsskemaet
HER.