DATING

DATING
Er du på jagt efter den eneste ene?

Føler du, at du har gjort alt men alligevel ikke fundet din drømmepartner?

Så er du en ud af mange tusinde på det digitale datingmarked...
De fleste ved, at i kærlighed gælder alle kneb. De ved også, at ikke alle kneb

virker lige godt.


Der er utrolig mange forskellige ting, der spiller ind i jagten på kærligheden. 
Måske tænker du, at teksten i din onlineprofil ikke er så vigtig. Måske har du taget

en selfie med din mobiltelefon. 


Når du skal sælge dig selv, (og det skal du, når du vil finde kærligheden), så er det vigtigt, at du på alle planer fremstår bedst muligt. Det gælder både på den måde dine billeder ser ud, men absolut også hvordan din tekst er sammensat, og hvad den indeholder.

Forestil dig, at du en dag skal ud og købe en god flaske vin. Du går rundt i vinbutikken, og pludselig ser du en flaske vin pakket ind i køkkenrulle med et lille kort på, hvor der står "god vin".

Er det en vin du får lyst til at købe? Det tvivler jeg på...


Hvis vi forestiller os et anderledes senarie: Du er på jagt efter en god flaske vin. Du går rundt i vinbutikken, og pludselig ser du en fin flaske rødvin pakket ind i celofan med et lækkert bånd på og et lille kort, hvor der står "Barolo. Fantastisk vin med bløde noter af lakrids, roser og kirsebær. Lavet på Nebbiolodruen hvilket giver den en perfekt dybde og afrunding. Lagret på egetræsfade i 48 mdr.".

Mon ikke denne vin nemmere vil kunne få din pung op af lommen?


Det kunne jo i teorien være den samme vin i begge tilfælde. Det er bare to meget forskellige måder at præsentere den på.


Det samme gælder, når du skal sælge dig selv på datingmarkedet. Alt for mange flækker en profil sammen på et øjeblik, og sætter sig så til at vente på, at prinsen eller prinsessen skal dukke op. I de fleste tilfælde sker det ikke. I en stor del af de tilfælde hvor det sker, er det slet ikke den person, som man havde drømt om.


Dating handler om at gøre det rigtigt fra starten. Det handler i den grad også om, hvilket mindset du opererer med i jagten på kærligheden.


Hos Funch & Stisen kan vi hjælpe dig med at tage de rigtige billeder, og skrive en god, ærlig og meningsgivende profiltekst. Vi kan også give dig nogle gode mentale værktøjer, som vil højne din selvsikkerhed, så du bliver godt klædt på til at få scoret din kommende kæreste.

Det her får du:


Du får taget op til 6 professionelle billeder. Disse bliver billedbehandlet for at fremstå bedst muligt (uden manipulation).


Du får hjælp til at skrive og forme din profiltekst, så den afspejler hvem netop DU er.


Vi hjælper dig med at publicere din nye profil på din foretrukne datingside.


Du får løbende vejledning og støtte i form af coaching/mentoring (op til 1,5 time samlet). Afhængig af behovet kan forløbet enten være sammenhængende eller fordelt over løbende kontakt.


Vi gennemgår de vigtigste områder i forhold til dating, som har betydning for din succes. Her kan bl.a nævnes: Fremtoning både personlig og digital, opbygning af rapport (matching/mirroring), mental indstilling og mindset, kropssprog, konversation mv.


Samlet pris  4995,- inkl. moms. 

Kontakt os HER


Evt. kørsel er IKKE inkluderet i prisen og vil blive faktureret løbende efter behov jf. vores kørselspriser !